Шосткинець обікрав кілька будинків

26.11.2018

Правоохоронці вже довели причетність неодноразово судимого 47-річного зловмисника до скоєння трьох крадіжок із помешкань громадян.

Так, в одну з ночей підозрюваний зламав двері до нежитлового будинку та гаражу приватного домоволодіння. Звідти викрав електроінструменти, оргтехніку, взуття, дроти тощо, завдавши збитків потерпілому на суму понад 13 000 гривень. Наступного разу, у такий же спосіб, зловмисник проник до садового будинку жителя Шостки та викрав звідти мотокосу, бензопилу, телевізор, садову тачку та лампу денного освітлення. Жертвою крадія стала і жителька багатоповерхівки в одному з населених пунктів Шосткинського району: злодій викрав з її тамбуру велосипед, якого одразу продав перехожому. 

«Затриманому підозрюваному суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, – розповідає Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – Частину викрадених речей вдалося знайти, вилучити та повернути власникам».

Наразі відносно чоловіка відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: