У Сумах провели екстрене засідання Ради Безпеки

26.11.2018

За зачиненими дверима голова облдержадміністрації провів екстрене засідання Ради безпеки  із керівниками поліції, прикордонної служби, ДСНС, керівниками стратегічно важливих об’єктів.

Нині весь особовий склад правоохоронних структур, за його словами, у посиленому режимі, адже Сумщина безпосередньо межує із країною-агресором на лінії кордону понад 500 кілометрів.

До оголошення воєнного стану усі відповідні служби ,які забезпечують охорону порядку та безпеку мешканців області, працюють без змін.

“З попередніх років уже робимо, і відповідно до тих директив, які нам на раді оборони доповіли керівники національної поліції, військового комісаріату, СБУ, вони попередні кроки вже роблять. Я хотів би запевнити, що на території нашої області буде мир, спокій, буде все нормально. Нічого надзвичайного ми не прогнозуємо, тим більше що активізації якоїсь надзвичайної з боку РФ вздовж кордону поки що ми не бачимо. Але це не говорить про те, що ситуація не зміниться найближчим часом”, – сказав Микола Клочко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: