Собака, якого збили на Баранівці, одужує

26.11.2018

Місяць тому в Сумах на Баранівці чоловік збив собаку та поїхав. Волонтери Сумського товариства захисту тварин доставили тварину у ветеринарну клініку, де їй зробили кілька операцій за благодійні кошти.

Чоловік, який вчинив наїзд на собаку, запевняє, що любить собак.

“Віз дружину з операції з районної лікарні. Максимально їхав обережно. В кінці спуску з Баранівського мосту вилетіла собака прямо перед машиною, я не зміг нічого зробити. Був удар і вона потрапила під машину. Я думав вона загинула. Я насамперед відвіз дружину додому і повернувся, там уже було багато людей, розуміючи що все зло може виплеснутися на мені й машину, щоб не погіршити ситуацію я не став під’їжджати. Зараз я звертаю на це місце увагу там відразу за бордюром, перед поворотом в бік річки, у них лежбище, їх там лежало собак 5. Просто проїжджаючи по дорозі на моєму місці може опинитися будь-хто. Мені шкода собачку, люблю собак більше цих всіх захисників. Це просто безглуздий збіг обставин”, – розповів Олександр Скринник.

Зараз тварина вже одужує, її назвали Анфісою. “Собака одужує, нещодавно провели повторну операцію, а зараз собака вже в притулку. Винуватець ДТП відмовився надавати допомогу категорично, ще й звинуватив нас у «наїздах» на нього”, – повідомила Аліна Аль-баяти, активіст Сумського товариства захисту тварин.

sumypost.com

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: