Сумську вчительку іноземної мови визнали найкращою у Німеччині

28.11.2018

Колектив Сумської гімназії №1 привітав вчителя німецької мови Ольгу Дашкіну з перемогою у міжнародному конкурсі на звання «Найкращі вчителі німецької мови PASCH-шкіл».

З нагоди 10-річного ювілею проекту PASCH був організований конкурс для вчителів німецької мови PASCH-шкіл усього світу (всього є більше 1600 шкіл в проекті) на статус «Найкращий вчитель німецької мови PASCH-школи». До уваги високопоставлених журі з Німеччини бралися до уваги активна діяльність в PASCH-проекті, проведення уроків, участь в різних заходах, а також який внесок був зроблений для сприяння та заохочення вивчення німецької мови. Всього було подано 483 кандидатури вчителів. Подання надходили від Гете-інститутів та шкільних закладів. В II турі було відібрано 62 вчителя з 35 країн, і серед них відзначили 10 найкращих педагогів. Переможцями стали вчителі з різних країн, а саме: України, Грузії, В’єтнаму, Сербії, Хорватії, Сенегалу, Код-д’Івуару, Угорщини.

“Ми раді вітати нашого вчителя німецької мови Ольгу Дашкіну, яка за результатами конкурсу ввійшла в десятку найкращих і бажаємо подальших успіхів у праці!” – поздоровляє колегу колектив гімназії.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: