Сумчанин дійшов до Верховного суду

28.11.2018

Сумчанин Володимир Пономаренко 1,5 року (з травня 2017 р.) жив без газу через складнощі при установці роторного лічильника: після встановлення приладу обліку в будинок прийшли працівники «Сумигазу», зняли лічильник і перекрили газопостачання. Аргументували тим, що лічильник несправний, а потім тим – що організація, яка виконувала роботи, не ввела об’єкт в експлуатацію.

Чоловікові включили газ і підключили лічильник тільки після того, як Феміда підтвердила правильність його претензій до газової компанії. «27 числа останнє слово поставив Верховний суд України. Все, що «Сумигаз» робив, визнано незаконним щодо мене», – заявив на сесії в середу Володимир Понамаренко, подякувавши всім, хто йому допомагав боротися з компанією. Він зазначив, що лічильник рахує тільки висококалорійний газ, який горить синім полум’ям, і закликав встановлювати такі лічильники.

Нагадаємо, раніше суди різних інстанцій відмовили у задоволенні позову ВАТ «Сумигаз» про заборону використання лічильників роторного типу. Такі лічильники не тільки фіксують обсяг спожитого, а й реагують на якість прокачаного продукту.

rama.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: