Воєнний стан: на в’їзді у Шостку встановлять камери відеонагляду

29.11.2018

28 листопада на засіданні виконавчого комітету міський голова Шостки Микола Нога вніс додаткові роз’яснення щодо дій, які будуть проводитися у зв’язку з введенням на Сумщині воєнного стану.

Зокрема, на в’їзді в місто будуть встановлені камери відеоспостереження. На такі цілі виділено 48 тис. грн. До речі, оснащення міських вулиць камерами відеоспостереження продовжиться і в наступні два роки. Члени виконкому прийняли рішення про додаткове виділення коштів – по 50 тис. грн. на 2019 і 2020 роки.

“Що стосується воєнного стану, то планується наступна робота: буде посилено патрулювання поліцією території міста Шостки і села Ображіївки, оскільки ми одна територіальна громада. По-друге, будуть визначені місця розміщення блокпостів. Якого вони будуть класу, яке там буде обладнання — визначимо у найближчі дні. Розпочато роботу по підготовці до мобілізації загону територіальної оборони. Вже визначено де він буде розташований, але це тільки підготовча робота, команда проводити мобілізацію поки що до нас не надійшла”, – повідомив Микола Нога.

Протягом 2-3 днів ніяких додаткових заходів, пов’язаних з введенням воєнного стану, у Шостці проводити не планується.

Джерело: http://shostka.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: