Воєнний стан: мерія Конотопа нагадала про заборону феєрверків

29.11.2018

На території Конотопа заборонено використовувати піротехнічні засоби відповідно до рішення виконавчого комітету від 31 травня 2018 року. Заборона салютів та феєрверків діє до моменту завершення операції Об’єднаних сил на Донбасі. Про це повідомляє прес-служба Конотопської міської ради.

Виняток становлять дні відзначення державних свят та урочистостей, що проводяться у місті, під час яких можна застосовувати піротехнічні засоби відповідно до розпорядження міського голови з дотриманням усіх заходів безпеки.

Дане рішення прийняте відповідно до пункту 2, пункту «б», статті 38, статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 24, 46 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» із змінами та доповненнями, Указу Президента України від 30. 04.2018 №116 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 30 квітня 2018 року «Про широкомасштабну антитерористичну операцію в Донецькій та Луганській областях» у зв’язку зі зміною формату широкомасштабної антитерористичної операції і кадровими змінами.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: