“Передивився телевізор”: у Шостці чоловік повідомив про спецпризначенців агресора на кордоні

29.11.2018

Коли на спецлінію поліції «102» у Шостці зателефонував невідомий та повідомив про нібито запланований перетин спецпризначенцями країни-агресора державного кордону України, на перевірку цієї інформації були підняті всі оперативні служби поліції Сумщини та значні сили і засоби суміжних правоохоронних органів.

«На розшук заявника були задіяні оперативні працівники обласного управління поліції та Шосткинського відділу, групи реагування патрульної поліції Шостки, – розповідає Олексій Борковець, заступник начальника – начальник кримінальної поліції Шосткинського відділу поліції. – За кілька годин особу телефонного заявника встановили. Ним виявився 42-річний житель одного з сіл Шосткинського району. Чоловік раніше не мав проблем із законом. На момент затримання перебував у стані алкогольного сп’яніння».

Його доставили до відділу поліції для з’ясування всіх обставин.

Під час бесіди зі слідчими чоловік не міг чітко пояснити, що штовхнуло його на такий безглуздий вчинок. Твердив, що п‘яний, і «передивився» телевізор. Наразі вирішується питання про притягнення чоловіка до відповідальності.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: