На Сумщині хочуть відновити виробництво боєприпасів

29.11.2018

Концерн «Укроборонпром» звернувся до народних депутатів України із закликом ухвалити законопроект №9032, який дозволить шосткинському підприємству «Зірка», що на Сумщині, відновити виробництво боєприпасів. Про це повідомляє прес-служба концерну.

“ДК “Укроборонпром” закликає народних депутатів України підтримати законопроект, який дозволить Казенному підприємству “Шосткинський казенний завод “Зірка”, розпочати роботу та долучитись до відновлення вітчизняної боєприпасної галузі», – йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією, Мінекономрозвитку і торгівлі, Міноборона та “Укроборонпром” наразі формує комплекс підприємств, які будуть виготовляти артилерійські снаряди. І шосткинська “Зірка” у ньому має посісти своє важливе місце, вважають у концерні. «Для цього на заводі є високопрофесійні кадри, устаткування та спеціально обладнанні приміщення з надвисоким рівнем безпеки. Відтворити такі виробничі та кадрові умови в іншому місці України у короткостроковій перспективі – просто неможливо», – запевняють в “Укроборонпромі”.

У разі ухвалення законопроекту, зареєстрованого у ВРУ у вересні цього року, шосткинська “Зірка” зможе стабільно виплачувати зарплатню, модернізувати потужності та створювати нові робочі місця, інформують в Укроборонпромі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: