Робітник підприємства по ночах літрами вивозив паливо

29.11.2018

Вночі до Глухівського дільничного офіцера поліції звернувся начальник охорони одного з підприємств району. Він розповів, що під час огляду території помітив невідомого, який підозріло порпався в автомобілі. Для перевірки повідомлення поліцейський швидко виїхав на вказане заявником місце.

Уже на автодорозі співробітник поліції помітив схожий за описом заявника автомобіль, який і зупинив. У салоні автівки поліцейський виявив 60 літрів дизельного пального. Викритий водій автомобіля не заперечував той факт, що паливо він украв на підприємстві. Вже у відділку поліції чоловік пояснив, що дизельне пальне коштує дуже дорого, а користуючись тим, що він є працівником підприємства, вважав, що йому нічого за це не буде, тож вирішив скористатися ситуацією.

Тепер викрадене майно може коштувати чоловіку до 3 років позбавлення волі. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1, ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді сплати штрафу або виправні роботами на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: