На Сумщині через воєнний стан до військкоматів почали викликати інвалідів

29.11.2018

Не секрет, що військкомати залучають військовозобов’язаних за допомогою чиновників. При зміні місця проживання співробітники держустанов відмовляють у реєстрації за новою адресою проживання, якщо у заявника немає «талончика» з військкомату. Пояснюють: такі вимоги Закону про військовий обов’язок. Юристи стверджують, що це перевищення повноважень, прості ж сумчани взагалі у шоці – тепер, з уведенням воєнного стану, до військкоматів відсилають навіть інвалідів. Про це у Фейсбуці повідомила Алла Тарасенко.

“Порошенко, Гройсман и 450 депутатов ВР!!! Вы совсем охренели? Кто из вас заставил работников исполкомов отправлять 56-летних инвалидов детства в военкомат,чтобы получить разрешение на перепрописку? Или это самоуправство сумских бюрократов? Куда и кому жаловаться? Уже нарушены наши права, а вы заверяли, что никто с вводом ВП не пострадает. Нагло врали перед всем миром?”, – написала сумчанка.

Жінка додала: за таких незручностей військкомат до того ж працює на свій розсуд – лише по вівторках та четвергах і до 16:00. “Приём по вторникам и четвергам. Это как? ВП ввели, а военкомат закрыт целых три рабочих дня? Недосмотр правительства, или саботаж сумского военкомата?”, – коментує Алла Тарасенко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: