Грабіжник напав на майора поліції

30.11.2018

Приїхавши до Глухова в пошуках наживи, 21-річний житель Путивля намагався пограбувати одного з відвідувачів місцевого магазину. Однак той виявився працівником поліції, і сам швидко затримав зловмисника.

Як з‘ясувалось під час слідства, молодику потрібні були гроші на розваги, тож він вирішив їх роздобути подібним чином. А щоб максимально знизити ризик бути впізнаним, подався до сусіднього райцентру.

Повештавшись біля одного з місцевих магазинів, запримітив молодого чоловіка із сумкою в руках. Дочекавшись, коли той вийде на вулицю, вдарив його у спину та вихопив сумку. Однак реакція того виявилися для зловмисника більш ніж неочікуваною. Тож не встиг він отямитись, як вже сам лежав на землі із заведеними за спину руками. Викликаний наряд поліції доправив затриманого до відділку, де на нього вже очікував слідчий.

Путивлянин, котрий має за плечима судимість за вчинення подібних злочинів, зізнався у скоєному. І був здивований, коли дізнався, що намагався пограбувати працівника кримінальної поліції у званні майора.

Наразі в поліції відкрите кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Згідно з чинним законодавством, бажання «розважитись» вартуватиме юнаку втрати волі на строк від чотирьох до шести років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: