У мерії Сум повідомили, де можна безкоштовно торгувати

30.11.2018

Відділ торгівлі, побуту та захисту прав споживачів спільно з адміністраціями ринків опрацював питання виділення пільгових місць для сільгоспвиробників. Дану роботу здійснили з метою ліквідації стихійної торгівлі на вулицях міста.

Виходячи із можливостей підприємств виділені пільгові місця на наступних ринках: Зарічне споживче товариство (безоплатні місця пільговим категоріям громадян): по вул. Інтернаціоналістів, 21 (10 місць), по вул. СКД, 38А (10 місць), по вул. Привокзальній, 2/1 (п’ять місць); ТОВ «Курський ринок» (безоплатні місця для сільгоспвиробників) (40 місць).

За інформацією ТОВ «Центральний ринок м. Суми», на території ринку налічується 138 вільних місць для торгівлі продовольчими товарами (123 місця на «Галереї ринку» та 15 місць на території «Селянського ринку»). З часу введення в експлуатацію другої частини «Селянського ринку» в ній розташували 212 місць для сільгоспвиробників. На території дільниці «Селянського ринку» діють пільгові тарифи для людей похилого віку у розмірі 2 грн за один погонний метр.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: