Сумчанин влаштував “епілептичне” шоу в торгівельному центрі

30.11.2018

Коли групі реагування поліції охорони надійшов сигнал спрацювання кнопки «ТЕРМІНОВИЙ ВИКЛИК ПОЛІЦІЇ» в одному з міських торгівельних центрів, наряд прибув на місце події буквально за півтори хвилини.

У магазині полісменів зустріли працівники місцевої охорони і пояснили: один із відвідувачів, перебуваючи в торгівельній залі, непомітно складав у пакети вподобаний товар, а потім клав пакунки в камеру схову. Його дії зафіксували камери відеоспостереження, тож адміністрація закладу і викликала працівників поліції. Затриманий, 24-річний молодик, аби уникнути відповідальності за скоєне, влаштував цілу виставу: імітував епілептичний напад і втрату свідомості, намагався битися головою об тверді поверхні, кричав погрози як на адресу працівників поліції, так і робітників торгівельного закладу, вимагав викликати лікарів. Викликані медики в складі екіпажу «невідкладної допомоги» перевірили стан його здоров‘я і не знайшли у нього жодного захворювання. Порадивши закінчити «спектакль», лікарі вирушили на інший виклик, а молодика доправили для подальшого опитування та з‘ясувань обставин вчинення крадіжки до Сумського відділу поліції.

Що цікаво: добре вдягнутий молодий чоловік, котрий своїм виглядом жодним чином не нагадує людину, яка знаходиться у вкрай скрутному фінансовому чи матеріальному становищі, намагався винести товар більше ніж на дві тисячі гривен: зимову брендову шапку, чотири пари рукавичок, два набори для гоління та інші засоби особистої гігієни.

Того ж дня кнопка «ТЕРМІНОВИЙ ВИКЛИК ПОЛІЦІЇ» спрацьовувала ще у двох торгівельно-розважальних закладах. Викликані таким чином наряди реагування затримували нетверезих хуліганів, котрі занадто гучно з‘ясовували стосунки та вчиняли бійку. Наразі за кожним з цих фактів тривають попередні перевірки.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: