Поліція шукає власників крадених речей

30.11.2018

Нещодавно шосткинські поліцейські на «гарячому» затримали двох квартирних крадіїв, які вночі проникли до нежилої квартири та намагались викрасти звідти вподобані речі. Тоді їх затримали та доправили до місцевого відділу поліції.

«Зловмисниками виявились двоє приятелів 26 та 39 років, – коментує Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – У відношенні них поліцейські відкрили кримінальні провадження, в рамках яких правоохоронці перевіряють чоловіків на причетність до скоєння інших подібних злочинів у місті та районі. А під час проведення обшуку в гаражі одного зі зловмисників правоохоронці знайшли та вилучили велику кількість електроінструментів, слюсарні тиски, паяльні лампи, електричні подовжувачі, кабелі тощо. Є припущення, що ці речі були викрадені з приватних будинків, квартир та гаражів інших мешканців Шостки та району».

Поліцейські звертаються до громадян уважно переглянути фотографії, і, якщо власники впізнали на зображеннях свої речі, прохання повідомте про це до Шосткинського відділу поліції або зателефонувати за номером (050) 327-91-48, ‎‎(067) 540-61-39.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: