Влада Сум дала формальну відписку на петицію екс-мера

30.11.2018

Отримала відповідь міської влади онлайн-петиція «Збережемо зелену зону на Театральній площі!».

«Сумчани, не дамо знищити рекреацію, збережемо зелену зону на Театральній площі!

Вимагаємо від Сумської міської ради негайно припинити будівництво «богемного» ресторану на Театральній площі [початок вулиці Герасима Кондратьєва] висадити на тому місце дерева!

До відома та врахування при розгляді петиції на сесії Сумської міської ради: остаточне рішення суду апеляційної інстанції від 18.03.2013 року, яке набрало законну силу, по даній проблемі / спору нижче в pdf-файлах. Там же і фабула для тодішнього голови Сумської обласної державної адміністрації.

http://minayev.com.ua/wp-content/uploads/2018/10/Остаточне_Рішення_Суду.pdf

http://minayev.com.ua/wp-content/uploads/2018/10/Фабула_Маковой_Чмырю.pdf», – писав автор петиції екс-мер Сум Мінаєв Геннадій Михайлович.

Відповідь на електронну петицію:

«Управлінням державного архітектурно – будівельного контролю Сумської міської ради (далі – Управління) спільно з Управлінням архітектури та містобудування Сумської міської ради розглянуто Вашу електронну петицію «Збережемо зелену зону на Театральній площі» стосовно припинення будівництва «богемного» ресторану на Театральній площі (початок вулиці Герасима Кондратьева).

За результатами розгляду повідомляємо наступне.

На сьогодні управлінням підготовлено проект рішення виконавчого комітету Сумської міської ради «Про розгляд електронної петиції Мінаєва Геннадія Михайловича «Збережемо зелену зону на Театральній площі» стосовно припинення будівництва «богемного» ресторану на Театральній площі (початок вулиці Герасима Кондратьева) у двох редакціях для розгляду на чергове засідання виконавчого комітету Сумської міської ради. Проект рішення буде оприлюднено на офіційному порталі Сумської міської ради в установленому порядку.

Вас буде додатково повідомлено про дату розгляду зазначеного проекту рішення та запрошено на засідання виконавчого комітету Сумської міської ради електронним листом».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: