Чоловік після сварки з подругою спалив автівку

30.11.2018

У Ромнах вночі посеред вулиці спалахнула автівка. Розбивши ліктем вікно, 36-річний зловмисник кинув усередину запальничку. Як розповіли в Роменському відділі поліції, транспорт постраждав через чвари чоловіка з подругою.

За словами начальника слідчого відділення Роменського відділу поліції Юлії СЕРГІЄНКО, розлючений чоловік після сварки з жінкою вирішив зробити щось на знак помсти. Підходящим варіантом близько 2-ї ночі йому здався підпал авто. Сам транспорт марки «Фольксваген» належав чоловікові родом із Великописарівського району, який працював у Ромнах вахтовим методом. Автомобіль був припаркований навпроти пожежної частини, тож вогнеборці з гасінням вогню не вагалися.

Сам же підпалювач неодноразово ставав «героєм» хуліганства «по-роменськи»: від його рук страждали не тільки прапори в центрі міста, а й містянин поважного віку, якому «активіст» надавав стусанів.

З факту злочину відкрито провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна). Зловмиснику «світить» ув’язнення на строк від трьох до п’ятнадцяти років. У поліції розповіли: будуть поки що обирати запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Новий погляд Роменщини

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: