Біля кафе до втрати свідомості побили чоловіка

02.12.2018

До Роменського відділу поліції зателефонував чоловік і повідомив, що виявив свого товариша без свідомості біля кафе . В його побитті він підозрював двох молодиків. Працівникам поліції, які негайно прибули за викликом заявник пояснив, що разом із дружиною та родиною потерпілого святкували в кафе день народження. Збирались вже і хати до дому. І його друг вийшов на вулицю,щоб дочекатися таксі. А коли через деякий час вийшов і він, побачив того на землі.

Чоловік був без свідомості. Поруч з ним стояли два молодика. В руках одного з них він побачив барсетку друга . Спілкуватися з приводу того що відбулось, явно не входило в плани незнайомців. Вони хутко пішли з місця події.

«Завдяки тому, що працівники патрульної поліції та слідчо-оперативної групи вчасно отримали повідомлення про злочин та детальний опис підозрюваних, вжитими заходами ми затримали їх фактично одразу, – коментує Роман Невожай, начальник Роменського відділу поліції , – Ними виявились два приятелі. Одному з яких 17 іншому 24 роки. Найстарший неодноразово притягувався до відповідальності за крадіжки, а ось відносно наймолодшого в суді на сьогодні розглядається кримінальне провадження за скоєння ним пограбування. Як не дивно, але висновків для себе обидва не зробили і надалі продовжили скоювати аналогічні злочини».

Потерпілий також впізнав в затриманих своїх нападників.  Наразі обидва зловмисники затримані і находяться під вартою.

За даним фактом в поліції відкрите кримінальне провадження за ст. 187 ч. 2 КК України « Розбій». Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: