Спорт загартовує та дисциплінує: у Лебединській ЗОШ пройшов фестиваль спорту, краси та здоров’я

02.12.2018

У Лебединській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6 втретє пройшов фестиваль спорту, краси та здоров’я. Директор школи Валентина Верхова відзначила найголовніше завдання заходу – продемонструвати розуміння учнями, батьками, педагогами, що сьогодні модно бути здоровими, красивими, сильними.

Почесними гостями на змаганнях були голова Сумського обласного відділення НОК України, заслужений майстер спорту, українська біатлоністка Олена Петрова та голова Лебединської міської організації ПП ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК, депутат міськради Дмитро Коваленко.

Політик узяв участь у роботі журі та відзначив переможців. Під час проведення заходу він вчергове довів, що піклується про молодь Лебедина, подарувавши спортсменам-футболістам нову спортивну форму, аби вони мали гідний вигляд під час відстоювання честі своєї школи на змаганнях різних рівнів.

«Спорт загартовує та дисциплінує, саме тому так важливо підтримувати талановиту молодь, яка досягає спортивних успіхів. Я вкотре впевнився, що на фестивалі спорту, краси та здоров’я, що проходить у школі №6, у дітей розвивається мислення, теоретичні та практичні навички, з’являється інтерес до занять фізкультурою. А розвиток здорового способу життя дуже важливий для молодого покоління і формування активної життєвої позиції. Тому ми підтримуємо це всіма силами», – наголосив Дмитро Коваленко.

Фестиваль спорту супроводжувався виступами хореографічного колективу «Соняшник», словами підтримки вболівальників, гучними оплесками та гарним настроєм. Завершився захід підбиттям підсумків і нагородженням команд.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: