Таксист залишив інваліда-візочника замерзати на дорозі

02.12.2018

Подія сталася у Ромнах із службою таксі “Оптіма”. Ніякі вмовляння жіночки-інваліда про допомогу не змогли дістатися його душі – таксист, що приїхав за викликом, побачивши жінку в інвалідному візку, відмовився її везти, розвернувся і поїхав геть.

Про нахабство водія таксі, який не захотів бачити своїм пасажиром людину із обмеженими можливостями, розповіла на своїй сторінці у Фейсбуці героїня цієї історії Світлана Новак:

“Ніхто, випадково, не в курсі, якої служби таксі це номер? 0989250035. Здається, це служба таксі “Оптіма””. Думала, що вже трохи оцивілізувались. Де там. Сьогодні відмовили категорично через візок і залишилась я стоять на морозі. Ніякі пояснення, що коляска складається і займає місце не більше сумки, не діють. Прізвища нічії, звичайно надати не можу, бо ніхто не сказав. Номер телефона директора фірми теж не дали, диспеччер тільки сказала, що без мене проконсультується з директором, але щоб я мала на увазі, що директор теж не допоможе.Більше слухавку не брали з мого номера . Пізніше, правда був дзвінок, коли я вже скористались іншою службою, я встигла сказати пів фрази, що викликала інше таксі, і трубку поклали.

Люди , ви вилізли з печер? Я сідаю сама, допомоги ніякої не потрібно. Ви ж розвозите вечорами п’яне бидло по домівках, чому ви так панічно боїтесь малесенької коляски? Чи є в мене громадянське право скористатися послугою таксі, чі його немає через неосвічених тупуватих панків місцевого розливу :” кого хочу , везу, кого не хочу- ні?” до речі, недавно викликала таксі в Києві – ніхто й оком не блимнув. Мовчки швидко приїхали і ніяких питань

Так, це таксі “Оптіма””.

Залишається сподіватися, що особи, які дозволяють собі негуманно ставитися до людей із інвалідністю, усвідомлять ницість своєї поведінки і замисляться над тим, що завтра у інвалідному візку можуть опинитися вони самі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: