Під Сумами пенсіонер згорів через шкідливу звичку

03.12.2018

3 грудня о 04:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу літньої кухні в селі Велика Чернеччина Сумського району. Виявив загоряння онук господарки запізно, на той час вогонь вже охопив приміщення будівлі. На гасіння направили черговий караул 3-ї державної пожежно-рятувальної частини та відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини з обласного центру.

Як було встановлено, пожежа сталася у дерев’яній будівлі, обкладеній цеглою, де під одним дахом знаходились літня кухні та сарай. Виникла загроза для розташованого поруч житлового будинку. Для забезпечення безперебійної подачі води на гасіння автоцистерни довелось дозаправляти від найближчого гідранта, що знаходився на відстані близько 2 км від місця пожежі. О 05:40 спільними зусиллями вдалось зупинити подальше поширення вогню, о 07:31, використавши близько 15 т води, пожежу ліквідували.

У кімнаті кухні вогнеборці виявили обгоріле тіло людини. Загиблим виявився батько онука господарки домоволодіння 1955 р.н., який мешкав у кухні. За попередніми висновками фахівців, припустима причина загоряння – необережність під час куріння.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: