У Білопіллі сталося криваве вбивство

03.12.2018

До чергової частини Білопільського відділення поліції зателефонувала одна з жительок містечка і повідомила про раптову смерть своєї невістки. За адресою негайно вирушила слідчо-оперативна група поліції. З першого погляду правоохоронцям стало зрозуміло, що жінку сильно побили. Згодом експертиза підтвердила підозри слідства: причиною смерті стали чисельні внутрішні пошкодження голови, грудної клітки та черевної порожнини, спричинені побоями.

Під час опитування членів родини 34-річний співмешканець померлої розповів, що напередодні увечері жінка прийшла добряче напідпитку, і вони посварились. Під час конфлікту він кілька разів штовхнув її, після чого пішов спати, і мовляв, навіть гадки немає, з якої причини та померла.

«Однак слідчі взяли під сумнів його слова, оскільки чоловік плутався у своїх показах, – коментує Андрій Анісімов, начальник Білопільського відділення поліції. – А коли працівники поліції знайшли замочений у воді закривавлений одяг та заховане після прибирання ганчір‘я, він під вагою доказів зізнався і розповів, як насправді відбувалися події».

Виявляється, через ревнощі він вчинив сварку, і кілька годин бив нетверезу дружину, час від часу роблячи короткі перерви для відпочинку. Бив руками, ногами. Бив по голові, в груди, в живіт. А коли зрозумів, що вона вже кільканадцять хвилин як померла, злякався. Аби приховати сліди злочину, роздягнув і обмив тіло померлої, потім вимив підлогу та прибрав у хаті. Телефоном викликав матір, і вже та повідомила до поліції про смерть невістки.

На сьогодні в рамках відкритого за фактом убивства кримінального провадження чоловік затриманий і нині знаходиться під вартою. У відповідністю з санкцією ч.1 ст. 115 КК України йому загрожує ув‘язнення на строк від 7 до 15 років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: