У День людей з інвалідністю Володимир Пилипейко дарував подарунки особливим дітям

03.12.2018

Сьогодні, 3 грудня, у світі відзначають Міжнародний день людей з інвалідністю. Депутат Сумської обласної ради від ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Володимир Пилипейко надає постійну підтримку дорослим і дітям з особливими фізичними потребами.

Так, в Шосткинський дитячий садочок №9 «Десняночка», де виховують дітей з особливими фізичними потребами, тільки в цьому році Володимир Юрійович допоміг придбати спеціалізовані дитячі меблі, телевізор, встановити енергозберігаючі вікна.

І сьогодні обласний обранець не залишив особливих дітей без уваги. Прийшов в гості до малят з іграшками, турботою і теплими словами.

Хлопці із задоволенням збирали подаровані пірамідки і конструктор. А батьки, вихователі та керівництво дитячого садка дякували за турботу і увагу.

«Дітям з особливими фізичними потребами такий великий конструктор і пірамідки – саме те, що потрібно. Такі іграшки розвивають дрібну моторику рук, допомагають розвиватися. І, поряд з цим, вони безпечні. Ми дуже вдячні за підтримку», – зазначає завідуюча ДНЗ «Десняночка» Марія Осадча.

«Без підтримки спонсорів ми не можемо обійтися. Державного забезпечення мало. А батьки дітей не в змозі купувати все необхідне. Адже вони і так багато коштів витрачають на постійне медикаментозне лікування, реабілітацію. Тому ми виживаємо лише завдяки допомозі. І лінолеум, і штори, і обладнання, і меблі – все купується за рахунок спонсорів. Нам, звичайно, багато людей допомагає. Всім вдячні, зокрема, Володимиру Юрійовичу», – розповіла вихователь спеціальної групи для дітей з порушенням опорно-рухового апарату Тамара Нагорна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: