У Сумах взяли під варту водія, який п’яним на смерть збив пішохода

03.12.2018

За клопотанням Сумської місцевої прокуратури водієві, під колесами автівки якого загинув пішохід, у понеділок, 3 грудня 2018 року, рішенням Ковпаківського районного суду м. Суми обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 25 січня 2019 року без визначення застави.

«Мова йде про ДТП, що сталася 30 листопада 2018 року близько 17.30 на вулиці Прикордонній в м.Суми. Тоді 43-річний водій автомобіля «Кіа-Спортедж», будучи у нетверезому стані, скоїв наїзд на 59-річного пішохода, який рухався у попутному напрямку по правій стороні дороги. Внаслідок отриманих ушкоджень останній помер на місці події», – розповіла заступник керівника Сумської місцевої прокуратури Маргарита Авєріна.

Дії водія кваліфіковано за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, що призвело до смерті потерпілого) КК України. Вилучений транспортний засіб доправлено на спецмайданчик Сумського відділу поліції.

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами до 3 років або без такого.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: