Біля багатоповерхівки викрали авто

04.12.2018

Роменською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру 18-річного роменчанина, який у незаконний спосіб заволодів чужим автомобілем. Дії юнака кваліфіковано за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. За клопотанням слідчого поліції, погодженим із прокурором, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Так, 1 грудня 2018 року близько 1 години ночі у м. Ромни по вул. Руденка навпроти під’їзду багатоповерхового житлового будинку юнак помітив легковий автомобіль чорного кольору марки «ВАЗ 21114». Оскільки авто не було обладнане сигналізацією, то зловмисник викруткою зламав замок водійських дверцят, з’єднав проводки та запустив двигун. Розібрати на запчастини викрадену автівку юнак не встиг, так як був затриманий співробітниками поліції.

Слід зазначити, що затриманий, не зважаючи на свій вік, вже має багате кримінальне минуле. Стосовно нього в суді перебуває кримінальне провадження за обвинуваченням в незаконному заволодінні транспортними засобами та низці крадіжок, вчинених у складі організованої злочинної групи.

За скоєне юнаку загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої, повідомляє прес-служба прокуратури області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: