Поліція – про додаткові заходи в умовах дії воєнного стану

04.12.2018

У зв‘язку з введенням в дію правового режиму воєнного стану та враховуючи той факт, що Сумщина є прикордонним регіоном, поліція проводить ряд додаткових заходів, спрямованих на підтримання в регіоні правопорядку та законності.

Одним із таких заходів є розгортання стаціонарних та мобільних поліцейських постів. У Сумах працюють шість подібних стаціонарних пунктів, інші розгорнуті на території області у визначених місцях. 

«Чергові наряди поліції на таких постах несуть службу в цілодобовому режимі, і жодним чином у своїй роботі не обмежують рух транспорту, – говорить Володимир Бабич, заступник начальника ГУНП області. – Однак можуть перевіряти автівки на предмет того, чи не знаходиться машина в розшуку як викрадена, і чи не перевозяться в ній заборонені законодавством речі та предмети: зброя без відповідного дозволу, вибухівка, наркотичні або психотропні речовини тощо. Тому ми закликаємо водіїв та пасажирів з розумінням поставитись до цих заходів, і сприяти працівникам поліції у виконанні їх службових обов‘язків». 

Працівники поліції ще раз наголошують: заходи тривають для забезпечення правопорядку в області та недопущення порушень публічної безпеки. Тому будьте свідомими у своїх діях і по мірі можливого допомагайте правоохоронцям, не провокуйте інших осіб на протиправні діяння і самі уникайте подібного. За будь-яких обставин зберігайте спокій та витримку, а в разі необхідності звертайтеся за допомогою до працівників поліції за безкоштовною телефонною лінією «102».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: