У Шостці помилка банкомату призвела до злочину

05.12.2018

Як правило, поліцейські стикаються з планованим злодійством. Злочинці часто залазять в кишені, квартири, салони машин, виривають сумочки з рук; іноді вони б’ють жертву, щоб спокійно пограбувати. Але бувають і випадки, коли зловмисники просто забирають випадково забуті речі, користуючись неуважністю їх власників.

Схожа ситуація сталася в Шостці. У літньої місцевої жительки зникли з рахунку гроші. Вона розповіла, що попросила зняти суму зятя, оскільки сама не вміла цього робити. Той заявив, що ніби все зробив правильно, але банкомат грошей чомусь не видав.

Поліцейські дізналися, де і коли чоловік знімав гроші, і подивилися запис із камери. З’ясувалося, що гроші банкомат все ж видав, але із запізненням: мабуть, стався якийсь технічний збій. Чоловік на той момент встиг піти. А гроші взяла… 15-річна дівчина, яка стояла за ним. У поліції з’ясувалося, що вона скористалася ситуацією і вирішила привласнити чужі гроші. До затримання юна зловмисниця витратила їх на продукти харчування, а також солодощі. Правда, тепер дівчині, мабуть, доведеться несолодко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: