У Шостці поліцейські повернули додому заблукалу пенсіонерку

05.12.2018

Повідомлення про стареньку жінку, яка блукала вулицями в приватному секторі Шостки, надійшло в поліцію від місцевої жительки. Для перевірки інформації за вказаною адресою виїхали місцеві дільничні офіцери поліції.

«Пенсіонерка не могла назвати адресу свого мешкання, своє прізвище і була повністю дезорієнтована, – розповідає Микита Подоляко, дільничний офіцер Шосткинського відділу поліції. – В пошуках родичів жінки та її місця мешкання, ми опитали близько десятка жителів цього мікрорайону, проте її ніхто не знав. Лише в крамниці, яка знаходиться на виїзді з міста, нам підказали, що старенька нібито мешкає у сусідньому з Шосткою селі Миронівка, куди ми й направились. Інформація підтвердилась».

Жінці 81 рік, мешкає з сином, який навіть не помітив зникнення старенької неньки. За його словами, таких випадків раніше не було, тож він і не хвилювався, вважаючи, що вона пішла з дому у справах. Чоловік подякував працівникам поліції за допомогу і за те, що вони розшукали його матір, яка попросту заблукала і могла замерзнути. 

На щастя, з бабусею все добре, завдячуючи правоохоронцям. Наразі вона знаходиться вдома. А із сином жінки дільничні провели профілактичну бесіду, який запевнив полісменів, що відтепер буде більш пильно приглядати за літньою матір’ю, аби упередити таки випадки.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: