Екс-мер Конотопа дорікнув Порошенку за елітні “Мерседеси” вартістю 42 мільйони гривень

05.12.2018

Днями з’явилося повідомлення, що Президенту України Петру Порошенку за бюджетні кошти придбали елітні “Мерседеси” за 42 мільйони гривень . Екс-мер Конотопа Артем Семеніхін, який нині несе службу в армії, із цього приводу виклав у Фейсбуці гнівний пост-звернення до глави держави, зауваживши, що  – він людина не бідна і міг би самостійно придбати собі розкішні авто.

“Звернення до Петра Порошенка з приводу тих 42 млн гривень з Держбюджету на нові мерседеси:

Наша 92-га Бригада завжди хоробро приймала участь в бойових зіткненнях з ворогом! Географія бойових дій по-суті вся лінія фронту!

Ми ніколи не відмовлялися виконувати свій священний Обов’язок – обороняти і захищати Україну, і ми з завзяттям притаманним Українським Воїнам зробимо все, аби над спаленим Кремлем замайорів Червоно-Чорний Український прапор! І саме тому я звертаюсь до президента України з проханням відмовитись від закупівлі тих нових мерседесів за бюджетні 42 мільйони гривень і перенаправити ці гроші на ремонт і належне обладнання Медичної Роти (сподіваюсь все ж на статус мінімум Мед. Бату.) нашої бригади. Адже кожен військовослужбовець і член його родини повинен бути забезпечений належними умовами для лікування і порятунку свого життя!

Ви, пане Порошенко, не бідна людина і на крайній випадок можете собі придбати яке завгодно авто за власні гроші, а не бюджетні.

Сподіваюсь на розуміння.

P.S. Я звернувся до волонтерів з проханням допомогти відремонтувати нашу медичну роту. Мали сьогодні ще зідзвонитися з ними, але я не дзвонитиму їм, бо мені соромно. Соромно з того що у декого на Мерседеси гроші є, а на найнеобхідніше – немає…

Заради справедливості: дійсно Армія 2014 і Армія 2015 має різницю. Є і одяг і харчування”, – написав Семеніхін у соцмережі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: