У Сумах дівчина примудрилася обікрасти 3 магазини косметики за два дні

06.12.2018

До Сумського відділу поліції звернулися представники відомої мережі магазинів побутової хімії і косметики та повідомили, що протягом двох днів з приміщень торгівельних залів, розташованих в різних місцях обласного центру, було вчинено кілька крадіжок. Як з’ясувалося, з полиць зникали розміщені там дорогі жіночі парфуми.

Переглянувши відеозаписи з камер спостереження магазинів, дільничні офіцери Сумського відділу поліції помітили на екранах комп’ютерів молоду дівчину, яка розсовувала по кишенях пакунки з парфумами, та не заплативши за них на касі, виходила з магазину. Таким чином, дівчина викрала товар в магазинах на вулиці Засумській, проспекту Курському та на Покровській площі на загальну суму понад сім тисяч гривень.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські вже за добу з’ясували, що крадійка не місцева, їй 18 років і приїхала вона на кілька днів до подруги з Шостки. А щоб часу дарма не витрачати, вирішила шляхом крадіжок поповнити свою «колекцію» косметики.

Викрадені парфуми у зловмисниці вилучено та повернуто в магазини. Встановлено, що раніше юна особа ніколи не потрапляла в поле зору поліції. В діях зловмисниці вбачаються ознаки кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: