Пенсіонерка пожалкувала, що позичила гроші

06.12.2018

Роменка хоче, щоб її історія набула розголосу, аби застерегти від необдуманих учинків інших людей.

Жінка розповідає: позичала знайомому 5 тисяч гривень усього на два тижні, та вже півроку не може їх повернути. «Спочатку він попросив у мене 2 тисячі гривень – на бочку, – розповідає ошукана пенсіонерка. – Я не погоджувалася, та все ж піддалася на вмовляння. Позичила тільки 2 тисячі, адже в мене хворий син, гроші треба. Але наступного дня знайомий приїхав знову, і просив іще 3 тисячі, клявся й божився, що віддасть за 2 тижні». Пенсіонерка знову дала грошей. Як водиться, без розписки, адже знала цього чоловіка давно. 

Коли ж через місяць позичальник так і не з’явився, поїхала до нього додому. Той, говорить, і кавою біля магазину напоїв, та пообіцяв, що скоро віддасть борг. А ще через 2 тижні заявився до жінки сам і попросив дати можливість розраховуватися частинами, бо й проблеми зі здоров’ям у нього, і бочка, на яку позичав кошти, виявилася дірявою.

Час ішов, а грошей позичальник так і не повертав. Урешті, говорить пенсіонерка, у відповідь на її вимоги став погрожувати. Жінка звернулася до правоохоронців. Однак у поліції розводять руками: ані розписки, ані свідків передачі коштів немає. «Цей чоловік відмовився від дачі пояснення», – говорить дільничний Роменського ВП Іван НАЗАРЕНКО. 

Роменка розповідає: протягом того часу, що намагалася повернути кошти, дізналася, що знайомий винен гроші не тільки їй. «Він напозичався у півміста», – говорить жінка. Отож, закликає людей не поводитися так легковажно й убезпечувати себе, даючи комусь у борг.

Джерело: Новий погляд Роменщини

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: