У Ромнах звільнили директора КП за хамську поведінку

06.12.2018

Місто Ромни відмовилося від послуг директора КП «Комбінат комунальних підприємств» Олега СТОГНІЯ, про що стало відомо на останній сесії міської ради 26 листопада. Заперечення прямих обов’язків, хамство та навіть фізичні сутички стали причиною розірвання договору.

Кричущий факт відбувся в неділю, коли дороги покрила ожеледиця: за словами начальника управління ЖКГ Олександра ШЕВЧЕНКА, Олег СТОГНІЙ проігнорував договір на засипку вулиць протиожеледною сумішшю. У результаті тягар упав на плечі оперативного чергового Григорія ХУТОРНОГО: небезпечні ділянки розміром у 12 кілометрів були засипані, але не КП «Комбінат комунальних підприємств». «На зауваження, що це функціональна роль його підприємства, адже на гори неможливо було виїхати, пан Олег відмовився виконувати свої обов’язки», – пояснив начальник управління.

Рішення, яке було вимушене грубими діями та “ігнором” керівника, депутатам роменської міської ради та підлеглим комунального підприємства, серед яких також знайшлися потерпілі від дій керівника, озвучив міський голова Сергій САЛАТУН. На його думку, яка б правда не була, але її всі повинні почути. Стіл мера останнім часом був усипаний листами-зверненнями незадоволених та ображених роменців, яким довелося мати справу з Олегом СТОГНІЄМ. Колективне звернення від 52-х мешканців вулиці Полтавська, 119 та другого провулку Полтавської, від 64-х жителів з вулиці Сумської,1 та 1Г та окремих осіб, – усі вони «горіли» від гніву. «У спілкуванні з громадою перейшов усі межі етики, закону й моралі», «під час виконання своїх службових обов’язків здійснював на заявника моральний напад», «неякісне надання послуг з вивозу нечистот», «нецензурно висловлювався, лаявся, декілька разів дійшло до фізичних сутичок», – поведінка директора Олега Анатолійовича дійшла межі, зауважив Сергій САЛАТУН. Серед звернень був і лист співробітника, котрого пан Олег, за словами автора, ображав, тож він змушений був звернутися до суду. Феміда визнала вину керівника та присудила стягнути з нього моральну шкоду.

Дійшло й до того, що, за повідомленням роменців, директор намагався здійснювати незаконне стягування плати й шантажував, що не буде взагалі надавати послуги. Неодноразово, за словами мера, Олег СТОГНІЙ ігнорував його особисті розпорядження, а також указівки заступника з питань ЖКГ та керівника УЖКГ. Депутат Валентина СУДЬЇНА обурилася тим, що до цього часу «комунальник» не спромігся вирішити всі свої проблемні питання тет-а-тет. «Як же можна працювати далі», – наголосила обраниця.

Під кінець у залі засідань розгорнулися справжні пристрасті та проявилася істинна неповага до мера міста: частина невдоволених працівників комунального підприємства осипала міського голову грішми, жбурнувши монети йому на стіл. Попри все Сергій САЛАТУН оголосив ім’я майбутнього керівника КП «Комбінат комунальних підприємств». Віталій КАРНАУХ приступить до роботи майже за місяць.

Джерело: Новий погляд Роменщини

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: