Поліція затримала 18-річного злодія з наркотиками

08.12.2018

У поліцію з заявою звернувся 42-річний житель Шостки. Чоловік розповів: невідомий зловмисник пошкодив цегляну стіну гаража його літнього батька та викрав з приміщення велосипед, вироби з металу та документи на автомобіль «ГАЗель». Він також припустив, що злодій може повернутися до гаража, оскільки там залишалось ще багато автозапчастин та інших металевих речей.

Підозри чоловіка наступного дня виправдались, щоправда – частково. Приїхавши зранку оглянути гараж, власник помітив хлопця, що ніс у руках напередодні викрадений радіатор від автівки. Чоловік тут же повідомив про це до поліції, і вже за півгодини підозрюваний був затриманий дільничними офіцерами.

«Наші співробітники з‘ясували особу хлопця – це 18-річний житель села Гамаліївка Шосткинського району, – розповідає Сергій Дорошенко, начальник сектору превенції Шосткинського відділу поліції. – Юнак неодноразово потрапляв поле зору поліції за скоєні крадіжки. Крім того, під час огляду речей, у того в кишені були виявлені та вилучені дев’ять згортків з білою речовиною, схожою на амфетамін. Їх направили на експертизу».

Наразі затриманий спілкується зі слідчим. Відносно хлопця відкрили чергове кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі. Окрім того, за фактом вилучення ймовірного наркотику теж відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне зберігання наркотичних речовин», в рамках якого правоохоронці з’ясовують походження «знахідки», та коло осіб, причетних до її виготовлення та можливої реалізації, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: