Чоловік, який втратив дружину і сина, загинув під час пожежі

08.12.2018

До чергової частини Роменського відділу поліції надійшло повідомлення від диспетчера місцевого відділу ДСНС про те, що під час пожежі у приватному будинку 7 грудня у селі Діброва загинув чоловік, якого виявили рятувальниками на ліжку в одній з кімнат будинку. 

«На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група поліції, – коментує Роман Невожай, начальник Роменського відділу поліції. – При огляді тіла померлого поліцейські слідів насильницької смерті не виявили.

Померлим виявився 63-річний власник будинку, який останнім часом проживав сам та зловживав спиртними напоями. До такого способу життя, за словами сусідів, його спонукала смерть жінки, яка пішла з життя через хронічну хворобу, а потім і син скоїв самогубство. За попередніми даними причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при поводженні з відкритим вогнем, що і призвело до трагічних наслідків».

За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 «Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки» Кримінального кодексу України. Причина загорання встановлюється.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: