Мерія Сум відповіла на петицію про передачу будівлі 4-ї школи гімназії “Просперітас”

10.12.2018

Отримала відповідь міської влади Сум  електронна петиція “Передати будівлю 4-ї школи школі “ПРОСПЕРІТАС””.

Нагадаємо, у зверненні до мерії пропонувалося наступне:

“Кілька десятків років будівля 4-ї школи, у центрі міста суми, вул.Петропавлівська, стоїть у аварійному стані, не придатна для використання за призначенням. Міська влада на ремонт не має коштів, чи бажання, чи має якесь своє бачання (особисті інтереси) з приводу цієї будівлі.

Пропозиція передати вказану будівлю приватній школі “ПРОСПЕРІТАС”, яка має власні кошти та залучені кошти міжнарожних фондів, – для відновлення школи та учбового процесу в ній, підтримки місцевої влади – не знайшла, як і обгрунтованої відмови.

Вирішення даного питання принесе для м.Суми та його мешканців ряд позитивних наслідків у питаннях: освіти, економіки та фінансів, залучення іноземних інвестицій, соціального захисту дітей та молоді, благоустрію міста”.

Влада міста відреагувала наступним чином:

“Електронна петиція стосовно передачі будівлі Комунальної установи Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4 ім. Героя України Олександра Аніщенка Сумської міської ради приватній школі “ПРОСПЕРІТАС” у межах повноважень управління освіти і науки Сумської міської ради опрацьовано.

Повідомляємо, що управлінням буде підготовлений відповідний проект рішення Сумської міської ради “Про розгляд електронної петиції Плевако Валерія Анатолійовича стосовно передачі будівлі 4-ї школи школі “ПРОСПЕРІТАС”.

Цей проект рішення Сумської міської ради після проходження процедури візування буде винесено на розгляд сесії Сумської міської ради у встановленому законодавством порядку. Про прийняте Сумською міською радою рішення Вас буде повідомлено додатково”.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: