На апаратці в мерії чиновники займались малюванням

10.12.2018

У Шостці апаратну нараду 10 грудня провели в арт-центрі. Міський голова Микола Нога зауважив, що це нова форма  і запропонував під час доповіді малювати та креслити: «Кожний має вчитися зображувати свої думки графічно».

1190 работодавців, які є в Шостці і районі подали 2618 вакансій до Центру зайнятості за 11 місяців поточного року. За цей період до Центру зайнятості звернулось 4 690 осіб. Було працевлаштовано 2437 безробітних. На обліку залишилось 1583 особи із числа безробітних. Все це Людмила Кошик, директор Центру зайнятості намалювла схематично.

Начальник відділу культури Ігорь Фатун намалював ялинку і запросив шосткинців на відкриття головної новорічної красуні міста 12 грудня о 15.00. Потім домалював пляшку, яка символізувала творчість Енді Уорхола і запросив на захід присвячений королю поп-арту. Прикметно, що справжнє ім’я митця Андрій Воргола. Він син емігрантів з лемківського села Миков, недалеко від україно-словацького кордону. Варто знати, що три його картини опинились у списку 25 найдорожчих шедеврів світу. Про це та багато іншого можна дізнатись відвідавши захід 12 грудня о 16.00.

Ольга Голушко, начальник фінансового управління малювала торби, які символізували бюджетні кошти. Так в 2018 році очікується 206 мільйонів доходів власних та закріплених коштів. На наступний рік прогноз склав 241 мільйон гривень, що на 13,6% більше року нинішнього.

Цікаво, чи переймуть досвід шосткинських колег сумські чиновники на апаратках?

Джерело: http://www.shostka-news.com/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: