У Сумах працюватимуть три ковзанки

11.12.2018

3 грудня традиційно відкрився каток зі штучним льодом на стадіоні «Авангард». Заливати його почали ще 24 листопада. Як розповів нам співробітник катка, працює він з 10.00 до 22.00, у вихідні дні – з 13.00, так як до цього часу на льоду займаються хокеїсти.

За катання на льоду з 10.00 до 12.00 потрібно буде заплатити 25 грн, В решту часу – 50 грн. З 14.00 до 16.00 по буднях каток для відвідувачів закритий, в цей час тут тренуються вихованці спортивних шкіл. На ковзанці є прокат ковзанів, ціна однієї пари – 40 грн, Ковзани нові, фірмові, є всі розміри від 27 до 47.

Також минулого тижні почалися роботи по заливці ще одного катка зі штучним льодом – на пл. Незалежності. Ймовірно, працювати він буде після 20 грудня, залежно від погоди. Якщо буде мороз, на заливку знадобитися 2-3 дня, відлига – тиждень. З цінами і графіком роботи ковзанки остаточно ще не визначилися. Найімовірніше, година на льоду і прокат буде коштувати стільки ж, скільки і на «Авангарді». Обидві ковзанки можуть працювати до максимальної температури + 5 ° С.

У міському парку ім. Кожедуба, біля літньої естради, також буде працювати каток, але зі звичайним льодом, відкриють його ближче до Нового року, приблизно 21 грудня, так як для того щоб лід добре застиг, потрібно щоб цілодобово трималася мінусова температура. За словами директора ДЮСШ «Чемпіон» з льодових видів спорту Романа Коровая, в минулому році побудували нову хокейну коробку, підключили освітлення, так що працювати каток буде допізна. Бригада щоночі буде чистити і оновлювати лід. Цього року закупили ковзани канадської фірми ССМ. Є всі розміри. За ціною лід буде коштувати 30 грн і стільки ж прокат ковзанів, причому кататися можна цілий день, погодинної оплати тут немає.

Джерело: Ваш Шанс

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: