На жінку напав безпритульний пес

11.12.2018

Ямпільчани скаржаться на бродячих собак. Про це в групі Ямпільської інтернет- газети в соціальній мережі Фейсбук написав Олександр Осадчий:

“Сьогодні вранці, біля 6-ї години ранку, на мою матір напала собака, але слава Богу у неї вистачило сил відбитися, недозволивши себе вкусити. Їй вдалося вчепитися собаці за горлянку і в такому стані вона тягла її метрів сто після чого знайшла можливість двічі вдарити і собака втекла. Багато знайомих теж жаліються, що собаки нападають посеред білого дня. Якщо дорослий зможе відбитися, то для дитини може все закінчитися сльозно і набагато гірше. Люди, будьте обачні, бережіть себе і своїх дітей, будьте готові до нападу, особливо в темну пору. Як для мене, то незрозуміла політика органів влади Ямполя, котрі, по суті, бездіють, хоча у Ромнах вже давно безліч собак почиповані і простерилізовані, а значить менш агресивні. Але ще більшу відповідальність несуть люди, котрі викидають собак на вулицю, замість того, щоб стерилізувати і не давати їм розмножуватися. Та надіятися на відповідальність людини немає сенсу і лише чітка законодавча база щодо стерилізації свої улюбленців і платного їх утримання може вирішити проблему докорінно! Ще раз повторюю – БУДЬТЕ ОБАЧНІ!!!”.

Джерело: http://yampil.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: