Олександр Будник уберіг від холоду селян

11.12.2018

Голова фракції «Відродження» в обласній раді Олександр Будник відвідав із робочим візитом Великописарівський район.

Поспілкувавшись із місцевими жителями, обранець окреслив питання для подальшого вирішення, крім того — проінспектував уже зроблене. Зокрема, Олександр Будник побував на об’єктах соціальної сфери, які цьогоріч допоміг відремонтувати за кошти, виділені йому на виконання депутатських повноважень.

Так, у селі Солдатському встановили вікна у малій глядацькій залі місцевого Будинку культури. Сільський голова Антоніна Вискребенцева подякувала обранцю за те, що тепер артисти проводять репетиції у комфортних умовах, а глядачі вже не мерзнуть під час концертів — у залі й на сцені стало значно тепліше.

У Тарасівці сільський голова Олександр Панов із задоволенням продемонстрував вхідні двері до школи: їх теж установили за депкошти Олександра Будника, вирішивши одночасно й естетичну проблему парадного входу, і проблему теплозбереження.

Перевиконав депутат і особисту обіцянку перед вчителем фізкультури Тарасівської школи, який просив подарувати якісний волейбольний м’яч: обранець вручив учням два нові м’ячі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: