У Сумах піймали викрадачів акумуляторів

11.12.2018

Сьогодні, 11 грудня, близько 4-ї години ранку, на вулиці Інтернаціоналістів екіпаж патрульних поліцейських зупинив автомобіль Daewoo Lanos із номерними знаками Дніпропетровської реєстрації, водій якого рухався з порушенням ПДР.

У салоні знаходився 18-річний водій та 28-річний пасажир. «Одразу було помітно, що під час перевірки документів чоловіки дуже нервують. Далі, ми попрохали відкрити багажне відділення для проведення візуального огляду. У багажнику знаходилися три акумулятори, історію походження яких громадяни не змогли пояснити, а також номерні знаки іноземної реєстрації. До того ж, в автівці були інструменти для відкручування акумуляторів та їх кріплень», — розповідає інспектор 2-ї роти батальйону УПП в Сумській області Євген Рубан.

Поліцейські викликали на місце зупинки слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції. Слідчий вилучив акумулятори. Уже близько 7-ї години, на лінію 102 звернувся, 48-річний чоловік, який повідомив про викрадення зі свого авто, який був припаркований на проспекті Михайла Лушпи, акумулятору. Патрульні доставили заявника до відділу поліції, де він впізнав один з акумуляторів, який був вилучений із Daewoo Lanos. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини даної справи.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: