Біля сумської школи просять встановити світлофор

11.12.2018

Про це йдеться в електронній петиції Сергія Разумовського.

“Враховуючи, що поряд знаходиться дитячий навчальний заклад “Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №17”, житлова зона “9-й мікрорайон” та одне з улюблених місць відпочинку місцевих жителів озеро Чеха, “зона масового відпочинку”, виникає необхідність у посиленні заходів безпеки на нерегульованому пішохідному переході через проїзджу частину Івана Сірка, 19/2, “Воля”- озеро “Чеха”, так як існує підвищена ймовірність появи дітей на проїзній частині та у зв’язку з великою інтенсивністю руху транспортних засобів.

Прошу Олександра Лисенка розглянути питання облаштування світлофорним обє’ктом нерегульованого пішохідного переходу через проїзджу частину Івана Сірка, 19/2, “Воля”- озеро “Чеха”.

У разі неможливості встановлення “Світлофору” розглянути питання облаштування нерегульованого пішохідного переходу пристроєм примусового зниження швидкості дорожньо-транспортної техніки на вулицях і дорогах “лежачим поліцейським“. Долучити до розгляду даного питання відповідні служби та органи місцевого самоврядування”, – пише автор петиції.

Дата початку збору підписів: 11 грудня 2018 р. До кінця збору підписів залишилось: 45 днів. Станом на 11 грудня петицію підписали 2 особи з 250 необхідних.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: