У Сумах наркодилера засудили на 6 років

11.12.2018

Сумською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення стосовно 26-річного місцевого жителя, який скоїв низку злочинів.

У ході слідства встановлено та доведено в суді, що чоловік систематично займався реалізацією наркотичної речовини канабіс. Зокрема задокументовано декілька фактів продажу відповідних згортків наркозалежним особам. Більші за розміром пакунки реалізатор оцінював у 500 грн, за менші просив 200 грн. Під час затримання у зловмисника вилучено три паперові згортки з наркотичною речовиною загальною масою близько 10 гр.

«Окрім незаконного обігу наркотичних засобів обвинуваченому також інкриміновано грабіж. У одній із місцевих аптек чоловік викрав скриньку з благодійними внесками. Обвинувачений вину свою визнав повністю та запевняв, що розкаюється», – розповів прокурор Сумської місцевої прокуратури Борис Рекуненко.

За рішенням суду сумчанина визнано винним за ч. 1 ст. 186 (грабіж), ч. 2 ст. 307 та ч. 2 ст. 309 (незаконний обіг наркотичних засобів) КК України та засуджено до 6 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна крім житла.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: