У Ромнах на автобусній зупинці стався інцидент

12.12.2018

До працівників Роменського відділу поліції звернувся 39-річний місцевий житель. Він розповів, що на автобусній зупинці хтось непомітно вкрав його чоловічу сумку з особистими речами. Серед викраденого – два мобільні телефони, зарядний пристрій і банківські картки.

«У ході першочергових пошукових заходів правоохоронці викрили раніше судимого 36-річного місцевого жителя, – коментує Роман Невожай, начальник Роменського відділу поліції. – У скоєному він зізнався та розповів, що скористався неуважністю містянина, якого вирішив обікрасти. І коли той відволікся, поцупив його барсетку. Та окрім мобільних, всередині сумки зловмисник знайшов аркуш паперу із зазначеними пін-кодами від банківських карток. А це в подальшому дозволило спокійно розраховуватись ними в магазинах».

Викрадене правоохоронці вилучили та повернули власнику. А у відношенні підозрюваного відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: