Cумчанка стала переможницею проекту «Королева глянцю APRIORI»

12.12.2018

Журнал «APRIORI» оголосив переможницю VIP-ПРОЕКТУ «КОРОЛЕВА ГЛЯНЦЮ APRIORI» в стилі «Знаки Зодіаку», яка отримала найбільшу кількість голосів за результатами онлайн-голосування. Нею з 12 претенденток, які потрапили до фіналу, стала сумчанка Ольга Дрига.

«Вітаємо з перемогою Ольгу Дригу, представницю щасливого знаку – Козеріг, яка отримує індивідуальну публікацію на шпальтах нашого видання (обсяг 2 сторінки). Вітаємо з перемогою та чекаємо зустрічі на сторінках нашого видання!», – пише редакція журналу.

В свою чергу Ольга дякує усім, хто її підтримав, надіславши за неї свій голос: «Дорогие друзья! Огромное спасибо всем, кто нашёл несколько минут в своём плотном графике и проголосовал за меня в проекте журнала “APRIORI”! Это наша совместная победа! Спасибо за возможность рассказать о моём бренде Audrey Soie для тысяч читателей на моей родной Украине! Глянцевий журнал Apriori будет доступен в сети Сільпо и, конечно, совершенно бесплатно на сайте».

Нагадаємо, що Ольга Дрига виросла в Сумах. Тут закінчила класичну гімназію, потім переїхала вчитися на факультеті загальної та прикладної фізики Московського фізико-технічного інституту. Після навчання поступила до аспірантури у Франції, де захистила докторську дисертацію з фізики і математики. Незабаром переїхала до Швейцарії, де працювала науковим співробітником Європейського Центру ядерних досліджень від Прінстонського Університету. Одружена, на даний час проживає у Женеві. У березні в Сумській Муніципальної Галереї експонувалася виставка шовкових хусток від Ольги Дриги, створених нею під брендом Audrey Soie (Франція).

Сумчани могли проголосувати за Ольгу в період з 30 листопада по 7 грудня на сторінц журналу у Facebook.

Джерело: http://xpress.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: