З’явилося відео ДТП на Харківській, у якій постраждали троє людей

13.12.2018

Патрульна поліція оприлюднила відео з місця скоєння ДТП на вулиці Харківській.

Нагадаємо, аварія сталася вчора, 12 грудня, близько 17-ї години. 43-річний водій керуючи автомобілем Audi, не вибрав безпечної швидкості руху, після чого не впоравшись із керуванням виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Volkswagen Caddy.

Унаслідок ДТП постраждали обидва водії та пасажир автомобіля Audi. Найбільш серйозні тілесні ушкодження отримав 49-річний пасажир, якого каретою швидкої медичної допомоги доставили до лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді політравми, закрито черепно-мозкової травми та перелому ребер. Сам же водій Audi має діагноз — забій грудної клітини, а 44-річного водія Volkswagen Caddy — забій лівого колінного суглоба, забій поперекового відділу хребта та закритий перелом лівої кисті. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Загалом, учора, на території обслуговування патрульної поліції (місто Суми та два відрізки автошляхів національного значення: Н-07 «Київ — Суми — Юнаківка» від Сум до Юнаківки та Н-12 «Суми — Полтава» від Сум до меж Полтавської області) трапилося 10 ДТП, у яких 6 людей отримали тілесні ушкодження та 1 людина загинула.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: