У Сумах експедитор-стажер “відзначився” у магазині

13.12.2018

Днями патрульні отримали повідомлення про те, що в магазині на вулиці Сумсько-Київських дивізій сталася крадіжка. Заявник повідомив, що він на нетривалий час залишив без нагляду свій мобільний телефон Bravis, а коли повернувся виявив його відсутність. У цей час у даному приміщенні знаходився лише експедитор, котрий привіз для розвантаження товар.

Поліцейські отримали прикмети ймовірного крадія, а також номерні знаки та марку авто на якому він може пересуватися. Всю інформацію передали екіпажам патрульної поліції. За деякий час, на вулиці Прокоф’єва, інспектори виявили та зупинили автомобіль, який відповідав орієнтуванню У транспортному засобі знаходився схожий за прикметами чоловік. Провівши поверхневу перевірку відносно 26-річного чоловіка, охоронці порядку виявили в нього мобільний телефон, про який йшлося в повідомленні. Заявник впізнав своє майно.

Як потім з’ясувалося, ймовірний крадій лише декілька днів стажувався на новому робочому місці. Поліцейські викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: