У будинку згорів квартирант

16.12.2018

15 грудня о 07:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку у с. Чуйківка Ямпільського району. Виявив загоряння житель села, який вранці їхав на роботу. На той час горіла вже покрівля будівлі. На гасіння направили чергові караули 32-го та 33-го державних пожежно-рятувальних постів із м. Дружба та смт Свеса.

По прибутті підрозділів було встановлено, що вогонь охопив покрівлю, перекриття та стіни дерев’яної будівлі на значній площі. Для забезпечення безперебійної подачі води в осередок горіння автоцистерни довелось направляти для дозаправки від водопровідної мережі села,  яка знаходилась на відстані 800 м. Під час гасіння у будинку вогнеборці виявили обгоріле тіло людини.

О 08:16 вдалося зупинити подальше поширення вогню та щоб повністю приборкати полум’я довелось розбирати конструкції для виявлення прихованих осередків горіння. О 10:41, використавши близько 15 т води, пожежу ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. На місці працювала слідчо-оперативна група у складі правоохоронців та працівників районного підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Загиблим виявився квартиронаймач 1980 р. н.,  який мешкав в будинку самотньо. Припустима причина загоряння — необережність під час паління, повідомляє управління ДСНС України у Сумській області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: