На громадські слухання з питань бюджету прийшли п’яні сумчани

16.12.2018

Вчора відбулися громадські слухання проекту бюджету Сум і програми економічного і соціального розвитку міста на 2019 рік та основних напрямів розвитку на 2020-2021 роки.

Через організаційні моменти слухання почалися із затримкою на півгодини. Крім чиновників були присутні пересічні сумчани, при цьому дехто навіть з ознаками сп’яніння, пише sumy.today. Загалом зареєструвалося 247 сумчан. Проте вже за годину в залі людей помітно поменшало. Громадські слухання тривали 3,5 години.

Кілька сумчан висловили свої пропозиції щодо бюджету, а саме Костянтин Москаленко запропонував покласти тактильну плитку, зробити зовнішню озвучку транспорту і світлофорів для інвалідів по зору, а також вирішити питання матеріальної допомоги до дня інвалідів по зору; художник Микола Сіробаба висловив пропозицію створення культурного центру. Мешканка Курської, 119 Вікторія Котляр просила звернути увагу на необхідність ремонту аварійного гуртожитку. А сумчанин Максим Корнієнко запропонував розробити проектно-кошторисну документація на школу в 12 мікрорайоні.

Після громадських слухань мало розпочатися засідання виконкому, на якому теж планували розглянути проект бюджету. Проте кворум не зібрався, тож засідання перенесли на вівторок, 18 грудня.

Нагадаємо, 19 грудня Сумська міська рада прийматиме рішення про бюджет на наступний рік.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: