Відремонтований міст на Горького врятував життя пішоходам

16.12.2018

Соцмережі схвилювала новина про те, що відремонтований міст на вул. Горького вже частково зруйнований. Побачивши зламаний відбійник, дехто за традицією почав кричати “зрада”, натякаючи на неякісне виконання ремонту. Однак, як виявилося, пошкодження мосту – це результат ДТП, яка сталася ввечері 14 грудня. Про це повідомили у Патрульній поліції Сумської області.

Того дня на місці аварії інспектори з’ясували, що водій маршрутного транспортного засобу не дотримався безпечного інтервалу та пошкодив відбійник мосту. Далі, не зупиняючись, він поїхав із місця ДТП.

Поліцейські опитали громадян і за наявними прикметами почали розшукувати зникле авто. За деякий час даний транспортний засіб знайшли залишеним на місці відстою. Поліцейські встановили особу водія – ним виявився 57-річний чоловік, який визнав свою провину. Інспектори склали на нього адміністративні матеріали за ст. 139 (пошкодження технічних засобів регулювання дорожнього руху) КУпАП, ст. 124 (вчинення ДТП) КУпАП та ст. 122–4 (залишення місця ДТП) КУпАП.

Спеціалісти говорять: нова бар’єрна огорожа на мосту, якої раніше взагалі не було, тепер фактично рятує пішоходів від можливої небезпеки, створюючи перешкоду для транспорту. Зокрема, у даному випадку все могло завершитися набагато трагічніше…

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: