У Сумах іноземці масово порушують правила дорожнього руху

17.12.2018

Днями у рамках Всеукраїнського тижня права на базі Сумського педагогічного університету ім. А.С. Макаренка патрульні разом із працівниками ГУНП в Сумській області, університету та міграційної служби взяли участь у брифінгу на тему «Організаційне та нормативно-правове забезпечення навчання та перебування іноземців та осіб без громадянства на території України».

«За 2018 рік в обласному центрі патрульні склали на іноземців близько 550 адміністративних матеріалів за порушення правил дорожнього руху. Серед основних порушень — порушення правил проїзду перехресть, порушення вимог дорожніх знаків, дорожньої розмітки, керування транспортними засобами, не маючи права керування.

До того ж, виявлено та зафіксовано 25 випадків керування авто в стані сп’яніння. Крім того, складено 39 адміністративних матеріалів за вчинення адміністративних правопорушень, що посягають на громадський порядок і громадську безпеку.

Якщо говорити про студентів, то це і вчинення дрібного хуліганства, розпиття алкогольних напоїв, паління тютюнових виробів у заборонених місцях», — розповіла старший інспектор прес-служби управління патрульної поліції в Сумській області Катерина Калініченко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: